MilbratFitness

Professionel & personlig coaching 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Se mine klient resultater

Transformationer

Online coaching

Kom i dit livs form

Hos mig får du et skræddersyet forløb, der er tilpasset dit mål, behov for ønsker. Med mine mange års erfaring inden for kost, træning og bodybuilding går jeg i dybden med hver klient samt deres planer. Kom på online forløb hos mig hvis du ønsker en coach der er energisk, imødekommende og som brænder for det han laver, samtidig med at du og dine resultater er i fokus.

Personlig træning

Udover online coaching tilbyder jeg også personlig træning i et af danmarks mest kendte og eftertragtede centre "Copenhagen gym". Ønsker du at se hurtigere resultater med din træning er det helt klart vigtigt, at du får finpudset din form og teknik, så du får mere ud af dine træninger i centeret og nedbrudt dine muskler korrekt.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mathias og har over 12 års erfaring inden for træning og kost. Jeg er udannet hos fitness Institute af Henrik duur. Jeg har førhen været personlig træner og kostvejleder i fitness World i nogle år og derefter arbejdet som center leder og leder for personlig træning i PmtGym. Jeg er en person som er meget nede på jorden, udadvendt og går efter kvalitet i træningen. Jeg sørger altid for at give de rigtige redskaber til vi sammen kan opnå dine mål. At du kommer i mål og for succes, gør mig glad. Jeg tilpasser planen til dig og din hverdag og justere løbende efter din udvikling så vi er sikker på fremgang sammen.

Samarbejde?

Det rigtige tidspunkt kommer aldrig før du selv tager skridtet og kaster dig ud i det!

De fleste af mine klienter er i tvivl om hvad de kan opnå når de først starter, men de indser meget hurtigt hvor fantastiske resultater de kan skabe på kort tid. Om det er 4, 6 eller 12 måneder – vil du med garanti opnå mærkbare resultater, som du aldrig havde troet var muligt.

Gør som mine andre klienter, og lad mig hjælpe med at ændre dit liv. Drop undskyldningerne og jeg står klar med motivation, erfaring og massere af dedikation til netop dit mål!

Udtalelser fra klienter